Za korpice je potrebno: 500g lisnatog tijesta
Lisnato tijesto razvuci sto tanje, modlom izvaditi krugove (24kom.) i obloziti kalupe za mafine koji su predhodno namazani puterom.
Fil 1: Fil 2:
1 praziluk 200g sunke
400g blitve 200g kackavalja
250g rikote 300ml kis. pavlake
2 zumanca 2 zumanca
so,biber origano,kecap
kockica putera
Polovinu napuniti filom 1 koji se priprema tako sto se praziluk i blitva proprze na puteru dok ne omeksaju.Kada se prohladi doda se rikota, zumanca i zacini po zelji.
Drugu polovinu napuniti filom 2 od sitno sjeckane sunke i kackavalja, dodati kis. pavlaku, zumanca, origano, kecap i sve dobro sjediniti.
Peci na 200ºC, oko 20min..
Meni je ovako ispalo, vama zelim da bude uspjesnije.
Коментари
Постави коментар