Dok pecete lepinje pripremite namaz od rikote i spanaca, tako sto se na malo maslaca proprzi spanac, posoli, pobiberi i kad je gotov i malo ohladjen pomijesa se sa rikotom. Pecene lepinje presjeci na pola. Na gornjoj polovini kalupom napraviti otvor, staviti obije polovine u tiganj na maslacu da se prze i u otvoru na probijenoj polovini staviti jaje. Kada se jaje isprzi skloniti lepinju iz tiganja i premazati namazom od rikote i spanaca, stavtiti njeguski prsut, paradajz, rukolu i poklopiti sa gornjom polovinom. Sendvic je fantastican ili bezobrzno dobar.
Dok pecete lepinje pripremite namaz od rikote i spanaca, tako sto se na malo maslaca proprzi spanac, posoli, pobiberi i kad je gotov i malo ohladjen pomijesa se sa rikotom. Pecene lepinje presjeci na pola. Na gornjoj polovini kalupom napraviti otvor, staviti obije polovine u tiganj na maslacu da se prze i u otvoru na probijenoj polovini staviti jaje. Kada se jaje isprzi skloniti lepinju iz tiganja i premazati namazom od rikote i spanaca, stavtiti njeguski prsut, paradajz, rukolu i poklopiti sa gornjom polovinom. Sendvic je fantastican ili bezobrzno dobar.
Коментари
Постави коментар